Förbannade lögner & annat intressant

Vinter = Heminredning med en väggklocka


skrivet den 23 nov av Admin, klockan:11:03
Nästan en månad exakt tills julafton är här, men jag känner redan att julen är här strax. Det har varit lite snö men framförallt så är det den bitande kylan som får mig att vara inställd på vintern. Någon som jag associerar med vintern är att satsa på heminredning. Allt från röda gardiner till dukar, och en massa söta tomtar.

Just nu så är jag även ute på marknaden för en schysst väggklocka. Letar efter någon som är ungefär en halvmeter i diameter och ska vara julinspirerad, då jag bara tänkt använda den under julen. Har tidigare haft en likadan klocka i nästan 5 år och man börjar att tröttna på den. Det är alltid roligt att fräscha upp vardagsrummet och vad kan då vara bättre än något roligt på väggarna.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt